Súprava štvorcových svetlometov LED

Súprava štvorcových svetlometov LED Čierna, Jeep Cherokee XJ, Wrangler YJ, serie 4600

208,00 €
Farba:

X-Offroad predstavuje úplne nové LED svetlá radu 4600 - vysoko výkonné štvorcové svetlomety 5x7" s projekčnou technológiou. Svetlá LED produkujú o 50% viac svetla pri stretávacom prepnutí ao 55% viac svetla pri diaľkovom prepnutí ako svetlá z výroby. Vymeňte s ... Viac informácií

Diel: XOHL052


Španielsky sklad: Dostupné
Český sklad: Čoskoro skladom

Popis

X-Offroad predstavuje úplne nové LED svetlá radu 4600 - vysoko výkonné štvorcové svetlomety 5x7" s projekčnou technológiou. Svetlá LED produkujú o 50% viac svetla pri stretávacom prepnutí ao 55% viac svetla pri diaľkovom prepnutí ako svetlá z výroby. Vymeňte svoje továrenské svetlomety za vysoko výkonné svetlo LED! Táto sada svetlometov zaistí vynikajúcu viditeľnosť, extrémnu odolnosť a bezkonkurenčný výkon a životnosť. LED svetlomety sú priamou náhradou továrenských svetlometov. Svetlá X-Offroad sú určené pre terénnych nadšencov, ktorí vyžadujú to najlepšie. Jednoduchá inštalácia: Vďaka inštalácii Plug & Play je táto LED rýchlou a jednoduchou náhradou za vaše sériové svetlomety. Poznámka: U Jeepu Wrangler YJ sa uistite, že máte rovnakú veľkosť, jedná sa o väčšiu verziu svetlometov YJ. Predáva sa ako pár.

Špecifikácia

  • Vysoký príkon: 45W
  • Priemerná svietivosť (vysoká): 5500LM
  • Značky: DOT SAE, E9
  • Zásuvka: H4
  • Priemerná svietivosť (nízka): 3000LM

Pasuje na

1984-2001 Jeep Cherokee XJ
1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Mohlo by sa vám tiež páčiť

30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci