Súprava štvorcových svetlometov LED

Súprava štvorcových svetlometov LED Chróm, Európska homologizácia E24, Jeep Cherokee XJ, Wrangler YJ, serie E6000

345,00 €
Farba:

S týmito svetlometmi X-Offroad LED s rozmermi 5x7 palcov budete mať jasný výhľad na cestu alebo terén. Je skonštruovaný pre trvalú odolnosť a má pevnú konštrukciu s vysoko odolným ľahkým kompozitom, ktorý zvládne poškodenie a bežné jazdné podmienky. Vymeňte sv ... Viac informácií

Diel: XOHL083


Španielsky sklad: Čoskoro skladom
Český sklad: Čoskoro skladom

Popis

S týmito svetlometmi X-Offroad LED s rozmermi 5x7 palcov budete mať jasný výhľad na cestu alebo terén. Je skonštruovaný pre trvalú odolnosť a má pevnú konštrukciu s vysoko odolným ľahkým kompozitom, ktorý zvládne poškodenie a bežné jazdné podmienky. Vymeňte svoje továrenské svetlomety za vysoko výkonné svetlo LED! LED svetlomety sú priamou náhradou továrenských svetlometov. Svetlá X-Offroad sú určené pre terénnych nadšencov, ktorí vyžadujú to najlepšie. Dodáva sa s európskym homologizačným osvedčením E24. Predáva sa ako pár. Poznámka: U Jeepu Wrangler YJ sa uistite, že máte rovnakú veľkosť, jedná sa o väčšiu verziu svetlometov YJ.

Špecifikácia

  • Značky: DOT SAE, E24
  • Zásuvka: H4

Pasuje na

1984-2001 Jeep Cherokee XJ
1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Mohlo by sa vám tiež páčiť

30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci