LED svetlo do kufra auta

LED svetlo do kufra auta Jeep Wrangler JK

76,00 €

Osvetlite nákladový priestor. Ak nie ste spokojní s továrenským svetlom vášho Jeepu, vymeňte ho za tento modul LED svetla X-Offroad Cargo. Vďaka osvetleniu LED dokáže osvetliť nákladový priestor a poskytuje lepší výhľad na zadné dvere. Tento výrobok sa dodáva ... Viac informácií

Diel: XOCLL002


Španielsky sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Osvetlite nákladový priestor. Ak nie ste spokojní s továrenským svetlom vášho Jeepu, vymeňte ho za tento modul LED svetla X-Offroad Cargo. Vďaka osvetleniu LED dokáže osvetliť nákladový priestor a poskytuje lepší výhľad na zadné dvere. Tento výrobok sa dodáva aj s prepínačmi na jednoduchšie ovládanie. Tento svetelný modul je vybavený dvomi bielymi svetlami LED, ktoré vydávajú jasné svetlo. Okrem toho je vybavený zabudovaným zadným oranžovým núdzovým svetlom LED, ktoré zvyšuje vašu bezpečnosť na cestách. Možno ho namontovať na miesto továrenského krytu motora stieračov a zapojiť do zadnej zásuvky pre príslušenstvo.

Pasuje na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci