Elektronický obtok výfukových plynov

Elektronický obtok výfukových plynov Nerezová oceľ, 2.5"

167,00 €

Ak chcete, aby bol váš výfuk monštruózny, ale zároveň nenápadný, nainštalujte na svoj Jeep Wrangler súpravu elektronického obtoku výfuku X-Offroad. Nebudete potrebovať kompletnú výmenu alebo generálnu opravu potrubia, preto je táto sada na vyrezávanie rozumným ... Viac informácií

Diel: XOEEC001


Španielsky sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Ak chcete, aby bol váš výfuk monštruózny, ale zároveň nenápadný, nainštalujte na svoj Jeep Wrangler súpravu elektronického obtoku výfuku X-Offroad. Nebudete potrebovať kompletnú výmenu alebo generálnu opravu potrubia, preto je táto sada na vyrezávanie rozumným a pohodlným riešením. Krása tejto súpravy spočíva v tom, že ide o výkonný obtok výfuku pre váš Wrangler. Súčasťou tejto sady je spínač, ktorý umožňuje prepínať obtok výfukových plynov. Monštruózny, bohatý zvuk, ktorý cítite a počujete, keď stlačíte spínač, je opojným zážitkom. Robustné komponenty, ako napríklad diaľkovo ovládaná príruba, zaručujú, že budete môcť spustiť zvuk motora kedykoľvek budete chcieť počas nasledujúcich rokov. Správna inštalácia tejto súpravy si vyžaduje mechanické a elektrické skúsenosti.

30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci