Súprava LED svetlometov

Súprava LED svetlometov Čierna, Európska homologizácia E24, HALO, Jeep Renegade

878,00 €
Farba:

Spoločnosť X-Offroad predstavuje nový LED svetlomet pre Jeep Renegade. LED svetlomety sú priamou náhradou továrenských svetlometov. Dodáva sa s európskym homologizačným osvedčením E24. LED lampa prichádza s jedinečným štýlovým designom. Svetlá X-Offroad sú urč ... Viac informácií

Diel: XOHL085


Španielsky sklad: Nedostupné
Český sklad: Nedostupné

Popis

Spoločnosť X-Offroad predstavuje nový LED svetlomet pre Jeep Renegade. LED svetlomety sú priamou náhradou továrenských svetlometov. Dodáva sa s európskym homologizačným osvedčením E24. LED lampa prichádza s jedinečným štýlovým designom. Svetlá X-Offroad sú určené pre terénnych nadšencov, ktorí vyžadujú to najlepšie. Tieto nové LED svetlomety sa vyznačujú najmodernejšou konštrukciou a špičkovými vlastnosťami, ktoré umožňujú extrémne zaťaženie v teréne. Jednoduchá inštalácia: Vďaka rýchlej inštalácii je 9" LED svetlo rýchlou a jednoduchou náhradou za vaše sériové svetlomety. Predáva sa ako pár.

Špecifikácia

  • Teplota: 6000K
  • Vodotesnosť: IP67
  • Vysoký príkon: 50W
  • Nízky príkon: 30W
  • Značky: DOT SAE, E24

Pasuje na

2014-2018 Jeep Renegade BU
2018+ Jeep Renegade BV
30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci