☝ Dnes je CZ sklad uzavretý z dôvodu sťahovania ☝

Chránič vetiev

Chránič vetiev Jeep Wrangler TJ

101,00 €

Chránič konárov X-Offroad je určený na ochranu vášho vozidla Jeep Wrangler pred konármi stromov, prerastenými kríkmi a inými nebezpečenstvami v teréne. Táto súprava je určená na montáž na kapotu vášho džípu a môže chrániť čelné sklo a stierače pred poškriabaní ... Viac informácií

Diel: XOLR002


Španielsky sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Chránič konárov X-Offroad je určený na ochranu vášho vozidla Jeep Wrangler pred konármi stromov, prerastenými kríkmi a inými nebezpečenstvami v teréne. Táto súprava je určená na montáž na kapotu vášho džípu a môže chrániť čelné sklo a stierače pred poškriabaním a poškodením spôsobeným nízko visiacimi stromami a vegetáciou, ktoré sú bežné na terénnych cestách. Po inštalácii tejto sady chráničov môžete bez obáv prechádzať akýmkoľvek terénom. Je vybavený nastaviteľným rýchlym odpojením, ktoré umožňuje inštaláciu chrániča v priebehu niekoľkých minút. Ak ho chcete pred výjazdom na diaľnicu demontovať, dá sa rovnako ľahko rozobrať.

Pasuje na

1997-2006 Jeep Wrangler TJ
30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci