🌞 Summer Sale / zľava 15-18% 🌞

Infračervená parkovacia kamera

Infračervená parkovacia kamera Vodotesné

-16%
101,00 €   85,00 €
Farba:

Rozšírte svoj prehľad inštaláciou tejto infračervenej parkovacej kamery X-Offroad pre akýkoľvek displej z ponuky náhradných dielov na váš Jeep Wrangler. Montáž tejto parkovacej kamery na vozidlo vám umožní lepšiu navigáciu, najmä v úzkych miestach a pri manévr ... Viac informácií

Diel: XOBIC001


Španielsky sklad: Čoskoro skladom
Český sklad: Nedostupné

Popis

Rozšírte svoj prehľad inštaláciou tejto infračervenej parkovacej kamery X-Offroad pre akýkoľvek displej z ponuky náhradných dielov na váš Jeep Wrangler. Montáž tejto parkovacej kamery na vozidlo vám umožní lepšiu navigáciu, najmä v úzkych miestach a pri manévrovaní na svahu, a zároveň zníži riziko kolízie. Táto parkovacia kamera sa dodáva s nastaviteľným držiakom kamery, ktorý je kompatibilný prakticky s každým bicyklom vrátane rezervného kolesa. Táto parkovacia kamera je navrhnutá pre lepšie zorné pole a je vybavená vysokokvalitnou kamerou CMOS. Parkovacia kamera je uzavretá v kryte odolnom voči poveternostným vplyvom podľa normy IP68 s objektívom proti zahmlievaniu, ktorý ju chráni pred poveternostnými vplyvmi. Táto infračervená parkovacia kamera X-Offroad pro sa pripevňuje na držiak rezervného kolesa a pripája sa k výrobnej kabeláži vozidla. Je vybavený kompozitným (RCA) pripojením k monitoru s videovstupom a je kompatibilný s vozidlami, ktoré používajú akýkoľvek displej s videovstupom.

30 dní na vrátenie
30 dní na vrátenie

Nevyhovuje vám produkt? Zlý výber produktu? Nič sa nedeje! Tento produkt môžete vrátiť buď do španielskeho alebo českého skladu.

Viac informácií

Všetky ceny zahŕňajú 20% DPH

Užite si nákupy, ste plne krytí

Ochrana Kupujúci